قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

ترشی بخوریم یا نخوریم؟

یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که به طور مداوم ترشی می‌خورند زودتر پیر می‌شوند. ترشی بدن را لاغر می‌کند اما این لاغری مناسب نیست؛ چرا که عوارضی را به همراه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، رضا ایلخانی، متخصص طب سنتی، در استودیوی شبکه دو سیما در خصوص تغذیه سالم از دیدگاه طب سنتی،گفت: افراد باید از خوردن غذاها با طمع غالب به صورت مستمر خودداری کنند؛ چرا که این مسئله می‌تواند عوارض خاصی را به همراه داشته باشد. یکی از اصول تغذیه آن است که انسان غذاهایی را با طمع غالب استفاده نکنند. به طور کلی استمرار در خوردن غذاها مناسب نیست؛ برای مثال خوردن غذاهای تند برای مدت طولانی منجر به لاغری ناسالم، خشکی بدن و سودایی شدن بدن می‌شود.

 

وی ادامه داد: افرادی که به طور مداوم ترشی می‌خورند در سنین کمتری پیر می‌شوند. ترشی نیز بدن را لاغر می‌کند اما این لاغری نیز مناسب نیست؛ چرا که عوارضی را به همراه دارد. برای مثال افرادی که صبح ناشتا سرکه می‌خورند زخم معده می‌گیرند. ترشی به طور کلی ضدخون است؛ چرا که مزاج سرد و خشک دارد؛ در نتیجه افرادی که مزاج سرد دارند یا به تالاسمی مینور مبتلا هستند باید از خوردن ترشی خودداری کنند.

 

وی افزود: ترشی در سنین بالا ضرر بیشتری دارد و افرادی که سن کمتری دارند به نسبت کمتر تحت تاثیر عوارض منفی ترشیجات قرار می‌گیرند؛ چرا که در سنین بالایی بدن انسان به طور طبیعی مزاج سردتری به خود می‌گیرد.

 

ایلخانی گفت: شوری نیز به شدت سودا ساز است؛ افرادی که زیتون شور یا خیارشور می‌خورند باید بدانند که سودای آنها به شدت افزایش پیدا می‌کند و منجر به لاغری ناسالم می‌شود. از طرف دیگر شیرینی‌جات نیز معده را ضعیف و قوه هاضمه را کم می‌کنند. افراد نباید غذاهایی با طمع غالب میل کنند؛ چراکه هیچ‌کدام برای طولانی مدت تاثیرات مثبت ندارند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار